Uitgelicht

Space Expo

Space Expo is het ruimtevaartmuseum van Nederland en het officiële bezoekerscentrum van het naastgelegen ESA ESTEC. Deze unieke ruimte biedt ook een bijzonder decor voor evenementen, vergaderingen, lezingen of congressen.

Lees meer »

Economic Board Flevoland

Economic Board Flevoland is een gezamenlijk gedragen initiatief van bedrijfsleven, onderwijs, gemeenten en provincie Flevoland. Samen zetten zij zich in voor ondernemerschap en economische groei in de provincie. Om de groei in de regio te versterken hebben wij zijn er challenges (uitdagingen) geformuleerd.

Lees meer »

Economic Board Duin- en Bollenstreek

De Economic Board Duin- en Bollenstreek (EBDB) heeft als doel het versterken en stimuleren van de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven binnen de sectoren Greenport, Toerisme, Health en Space/Tech en de cross-overs daartussen. De EBDB signaleert regionale economische kansen die de positie van de Duin- en Bollenstreek verder kunnen versterken.

Lees meer »

Consultive Search

Consultive is een Nederlandse Leadership Services boetiek, gespecialiseerd in Strategische Organisatieontwikkeling en Executive Search. Lid van Panorama Global Leadership Experts met een wereldwijde aanwezigheid in de top 10 netwerken van wereldwijde Leadership Partners.

Lees meer »

WerkHart

WerkHart is in 2018 opgericht door mensen uit de bouwwereld en de uitzendbranche en bemiddelt tussen opdrachtgevers in de bouw en (startende) ZZP’ers in de bouw. Ontzorgen van ZZP’ers in de bouw is de kerntaak van WerkHart.

Lees meer »

Mijn opdrachtgevers


Aanbevelingen

'Dorpsmarketing Oegstgeest werkt graag samen met Sandra Nonhebel Projecten. Sandra is zeer initiatiefrijk, creatief, kan goed partijen aan elkaar verbinden en is budget bewust. Wij werken heel graag met haar samen en dat zullen we zeker continueren! Ook is Sandra altijd goed op de hoogte van wat er speelt in en om Oegstgeest.' - Marjolijn van der Jagt, Dorpsmarketing Oegstgeest


'Ik heb met Sandra Nonhebel zeer plezierig samengewerkt aan het eerste Economic Forum Duin- en Bollenstreek. Het originele plan was om een meerdaagse groots forum te organiseren. Corona gooide helaas roet in het eten. Dankzij de zeer flexible inzet, denkkracht én het perfectionisme van Sandra is er een prachtige online congres met impact neergezet. Het werd een interactief, energiek en verbindend online evenement met 300 deelnemers.' Lars Flinkerbusch, Directeur – Bestuurder Economic Board Duin en Bollenstreek